Evenement: nascholing implantologie & informatieveiligheid voor tandartsen

15 november 2016

Op dinsdagavond 6 december organiseert het team van Kaakchirurgie Zeeland in samenwerking met Dentsply Sirona Implants een nascholingsavond met een afwisselend programma.

Tijdens deze avond is tandarts-implantoloog Geert Klomp aanwezig om een vakinhoudelijke lezing te geven over indicaties voor implantologie. Daarnaast geeft Marrianne Tippens van VANAD Enovation een lezing over informatieveiligheid en veilig mailen.

Informatieveiligheid en veilig mailen

In samenwerking tussen de tweede en eerste lijn horen beide partijen te voldoen aan NEN 7510 (Norm voor Informatiebeveiliging in de Zorg), de NEN 7521 (Norm voor veilige uitwisseling van informatie) en de Europese privacyverordening. Dit gaat enerzijds om anti-virusbeveiliging en het maken van back ups, maar anderzijds ook over het veilig omgaan met persoonsgegevens en het voorkomen van datalekken. In de onderlinge communicatie tussen tandartsen en kaakchirurgen is het veilig versturen van patiëntgegevens een toenemend punt van aandacht. Marrianne Tippens vertelt meer over informatieveiligheid in de zorg en voorwaarden voor veilig mailen tussen de eerste en tweede lijn.

Programma

18.00 - 19.00 uur - Ontvangst met luxe broodjes, soep en salade
19.00 - 19.15 uur - Welkom door MKA-chirurg Pieter Schoen
19.15 - 20.30 uur - Lezing Geert Klomp: Indicaties voor implantologie
20.30 - 21.15 uur - Lezing Marrianne Tippens: Informatieveiligheid en de rol van veilig mailen
21.15 uur - Borrel en afsluiting

Inschrijven tandartsen

Deze nascholingsbijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor tandartsen in Zeeland. Deze tandartsen kunnen zich vóór vrijdag 2 december inschrijven via de onderstaande button.

inschrijvingsformulier

Locatie & Parkeren

Locatie: Zorgboulevaart, Boulevard Bankert 156b Vlissingen
KRT-punten: accreditatie aangevraagd, 2 KRT-punten
Kosten: deelname is gratis

U kunt het beste parkeren aan de Kenau Hasselaarstraat, 4382 AC Vlissingen (aan de achterkant van het gebouw) of op de parkeerplaats 'P-Cinema' genaamd. Hier geldt betaald parkeren van 9.00 - 18.00 uur. De kosten voor het parkeren bedragen € 2,- per uur.