Extra spreekuren injectables

21 november 2016

Wil jij er graag jonger uit zien? Lijntjes onder de ogen, fronsrimpels, donkere wallen of kraaienpootjes. Naar mate het ouder worden, krijgen we er allemaal last van. Het verminderen en het vervagen van lijntjes en het herstellen van volumeverlies kan gemakkelijk en efficiënt met injectables.

Consult voor injectables

Op dinsdag 6 december van 18.45 tot 21.00 uur en dinsdag 20 december van 20.00 tot 21.00 uur organiseren wij speciale spreekuren voor injectables. Maak tijdens een consult van €25 kennis met een van onze ervaren plastisch chirurgen en bespreek uw wensen. Gaat u na dit consult over tot een behandeling? Dan hoeft u het consult niet te betalen.

Injectables, wat zijn dat?

Er bestaan twee soorten injectables: de rimpelontspanner botuline toxine en rimpelvullers. Beiden vallen onder de term injectables, maar verminderen en vervagen rimpels op een andere manier. De naam zegt het al; rimpelvullers vullen rimpels op. Met botuline toxine worden rimpels glad getrokken. Het resutaat is een natuurlijke en frisse uitstraling. Van alle injectables die onze plastisch chirurgen gebruiken is de veiligheid en effectiviteit wetenschappelijk bewezen.

Wilt u een afspraak maken voor een van deze speciale spreekuren? Neem dan contact op met ons patiënt contactcentrum via telefoonnummer 088 - 33 88 422 of e-mail info@zeelandcare.com.

meer over injectables