Dialysezorg

Zeelandcare beschikt over een dialysecentrum met twee satelliet dialyses (in Kamperland en Vlissingen). De hoofdvestiging van onze dialysezorg bevindt zich in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ). Dit is de voormalige dialyseafdeling van het ziekenhuis, bestemmingsnummer 71.

Onze hoofdvesting biedt een behandelingen voor dialysepatiënten van Schouwen en de Bevelanden. In dit centrum werken we met 15 Gambro-machines van het type AK200 ultra S. Hiermee zijn alle moderne behandelmethodes mogelijk, waaronder HDF online. 
Daarnaast kunt u hier terecht voor begeleiding van peritoneaaldialyse. Ons dialysecentrum behoort tot de kwalitatief beste centra in het land. 

Openingstijden

Het dialysecentrum van Zeelandcare in Goes is op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 07.45 tot 21.30 uur. Op dinsdag, donderdag en zaterdag zijn wij geopend van 07.45 tot 16.15 uur.

Noodgevallen

Buiten de openingstijden is in noodgevallen altijd een dialyseverpleegkundige bereikbaar via de receptie van het ziekenhuis, telefoonnummer 0113 - 234 000.

Route

Het dialysecentrum van Zeelandcare vindt u in het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ):

'S Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes

  • Het ziekenhuis heeft twee parkeerterreinen. Als u richting de hoofdingang rijdt, kunt u zowel links als rechts de auto parkeren. Hier geldt vanaf heden betaald parkeren. Het eerste half uur is gratis. Daarna geldt een tarief van € 1,- per uur, met een maximum van € 4,- per dag.
  • Bij binnenkomst gaat u meteen rechtsaf en loopt u vervolgens rechts de eerste hal binnen. Aan het einde van deze hal, bestemmingsnummer 71, vindt u Zeelandcare dialyse.

Routebeschrijving