De Banjaard

Score
Bekijk beoordelingen

Op het vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard in Kamperland kan de vakantieganger terecht voor zijn of haar dialysebehandeling. Onze dialysezorg was het eerste centrum in Nederland dat een vakantiedialysecentrum opende. De Banjaard ligt op een weidse locatie direct aan de dijk en het strand.

Tijdens de dialysebehandeling doen wij er alles aan om uw vakantiegevoel te behouden. Na het aansluiten van de apparatuur kunt u genieten van iets te drinken met een lekkernij. Ook wordt er een lunch met soep voor u bereid. Ter vermaak is er tijdens de behandeling een persoonlijk televisiescherm en een WI-FI verbinding voor u beschikbaar.

Openingstijden

Vakantiedialyse De Banjaard is geopend van april tot en met oktober.

Route

In het onderstaande blok vindt u het adres van vakantiedialysecentrum De Banjaard. Onze parkeerplaats bereikt u echter door niet het park op te rijden, maar de ingang voorbij te rijden. U slaat dan aan het einde van de weg rechtsaf (bij Hotel Kamperduinen) en volgt de Banjaardweg tot u aan de rechterkant het dialysecentrum ziet liggen. Parkeren is voor u en uw familie gratis.

Routebeschrijving

 

Behandelingen