Zorgboulevaart

Score
Bekijk beoordelingen

De Zorgboulevaart in Vlissingen is hét centrum voor gezondheid en welzijn van Walcheren. In dit centrum zijn verschillende zorgdiensten en voorzieningen bij elkaar gebracht. Hierdoor ontvangt u de best geïntegreerde zorg: op maat en met aandacht.

Een lichamelijk probleem is vaak niet op te lossen door enkel een operatie of behandeling. Het traject voorafgaand aan de operatie, evenals de revalidatie en het herstel zijn van wezenlijk belang. Omdat wij binnen de Zorgboulevaart alle benodigde zorg onder één dak bieden, bent u ervan verzekerd dat u op het juiste moment de juiste behandeling door de juiste specialist ontvangt.

In de Zorgboulevaart zijn drie zorgorganisaties gevestigd:

  • fysiotherapie en revalidatiegeneeskunde Van Loo & Veerhoek
  • Zeelandcare met de specialismen dialyse, kaakchirurgie, pijnbestrijding en plastische chirurgie
  • het zorghotel van Zorgstroom

Satellietdialyse

De Walcherse patiënt kan sinds begin 2014 terecht in de nieuw geopende satellietdialyse in de Zorgboulevaart. Op de eerste verdieping vindt men aan de voorkant van het gebouw een dialyseruimte waar negen dialysestations zijn geplaatst voor dialyserende bewoners van Walcheren. Zo kunnen zij voortaan dichter bij huis dialyseren. En dat allemaal op een prachtige locatie met uitzicht over zee.

De Zorgboulevaart biedt tevens plaats voor dialyserende toeristen. Zeeland biedt met haar ruimte en natuur de ideale omgeving voor een vakantie met dialyse. Dit vakantiedialysecentrum is zo ingericht dat u niet alleen hoog kwalitatieve zorg ontvangt, maar ook van een fijne vakantie geniet.

Specialismen in de Zorgboulevaart

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.30 uur

Dialysecentrum
Maandag t/m zaterdag: 7.45 tot 15.45 uur

Route

De Zorgboulevaart bereikt u door te navigeren de Kenau Hasselaarsstraat 133 in Vlissingen (let op: dit is niet het adres van de Zorgboulevaart, maar wel van de parkeergelegenheid)

  • Rijdt de parkeerplaats naast CineCity op. Hier geldt betaald parkeren van 9.00 tot 18.00 uur. Het parkeertarief bedraagt € 2,- per uur. Na 18.00 uur kunt u hier gratis parkeren, behalve op koopavonden*
  • Neem de trap en steek de weg over naar de boulevard. U loopt nu op de Trompweg.
  • Aan uw linkerzijde ziet u de Zorgboulevaart. De rolstoelingang bevindt zich aan de rechterzijde van het gebouw.
  • Neem in het gebouw recht voor u de trap naar de eerste verdieping.

*Dialysepatiënten kunnen eventueel gebruik maken van een parkeerkaart. U kunt voor deze kaart terecht bij de verpleegkundige. Er is maar één parkeerkaart beschikbaar, dus het is verstandig van te voren te overleggen of deze voor u beschikbaar is. De parkeerkaart dient u na de dialyse weer in te leveren bij de verpleegkundige.

OPENBAAR VERVOER

De Zorgboulevaart ligt op vijf minuten wandelafstand van de halte Badhuisstraat in Vlissingen.

  • Vanaf station Middelburg: lijn 57, uitstappen bij halte Badhuisstraat.
  • Vanaf station Vlissingen: lijn 56, uitstappen bij halte Badhuisstraat.
  • Vanaf station Vlissingen Souburg: lijn 58, uitstappen bij halte Badhuisstraat.

Routebeschrijving

Wachttijden specialisme

Zorgboulevaart

Kaakchirurgie4 weken
Plastische chirurgie2 weken