Naar de kaakchirurg

Heeft u binnenkort een afspraak bij de kaakchirurg? Op deze pagina vindt u alle informatie die u als patiënt moet weten. Bijvoorbeeld welke documenten u mee moet nemen naar uw afspraak bij de kaakchirurg en voor welke behandelingen u bij de kaakchirurg terecht kunt. Het is belangrijk om als patiënt goed geïnformeerd te zijn.

Waar moet u aan denken als u naar de kaakchirurg gaat?
 

1

Informatie over uw behandeling door de kaakchirurg
Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van alle behandelingen die de kaakchirurg uitvoert. Klik op de betreffende behandeling om meer informatie te lezen.

2

Controleer of uw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt
Zeelandcare heeft een contract met alle zorgverzekeraars voor het specialisme kaakchirurgie. Dit betekent dat uw behandeling in principe wordt vergoed. Er zijn echter uitzonderingen, dus het is altijd goed om navraag te doen bij uw zorgverzekeraar. Hierbij vermeldt u onze AGB-code: 22-220472. Vergeet niet dat u sowieso een eigen risico heeft van minmaal € 385,-.

3

Kom naar de juiste locatie
Zeelandcare heeft locaties die verspreid zijn over Zeeland. De locatie waar uw behandeling plaatsvindt, staat vermeld in uw afspraakbevestiging. Routebeschrijvingen naar locaties >

4

Neem de volgende documenten mee naar uw afspraak
1) De verwijsbrief van uw tandarts, huisarts of medisch specialist. Het kan zijn dat deze digitaal naar ons is verzonden. In dat geval hoeft u deze niet nogmaals mee te nemen. 2) U moet zich kunnen identificeren met een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

5

Nuttige informatie voor na uw behandeling
Het kan zijn dat u zich niet helemaal lekker voelt na de behandeling. Wij adviseren u om vervoer terug naar huis te regelen.

6

Kom vijf minuten voor uw afspraak
Zorg dat u vijf minuten van te voren aanwezig bent zodat de assistent een foto van uw gebit kan maken. Voor het maken van de foto is het belangrijk dat u geen sieraden draagt (geen oorbellen, piercings of kettingen).

 

Print deze pagina

Maak kennis met uw kaakchirurg

Bent u benieuwd door welke kaakchirurg u wordt geholpen bij Zeelandcare? Op deze pagina kunt u alvast kennis maken. U vindt informatie over de achtergrond van de specialist en leest over zijn of haar specialisaties. Klik hiervoor op de naam of foto van de betreffende specialist.

Onze kaakchirurgen