D.P.M. Goossens

Plastisch chirurg

Score
Bekijk beoordelingen

Dennis Goossens

Plastisch chirurg Dennis Goossens studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Hierna werkte hij enkele jaren in de Verenigde Staten, waar hij onder meer betrokken is geweest bij het opzetten van een plastisch chirurgisch onderzoekslaboratorium. Goossens genoot zijn algemeen chirurgische opleiding in het Bronovo Ziekenhuis en het Leyenburg Ziekenhuis in Den Haag. Hij volgde de opleiding tot plastisch chirurg in Nijmegen. 

De specifieke aandachtsgebieden van Goossens zijn: borstcorrecties (verkleining en reconstructie), Botox®-behandelingen en perifere zenuwproblematiek. 

Naast zijn activiteiten in de reguliere ziekenhuizen van Zeeland, richtte Dennis Goossens in 1999 samen met een beroepsgenoot de kliniek MedCentric op, de eerste privékliniek van Zeeland. Goossens is sinds 2007 werkzaam bij het MWCZ in Goes. Op het moment voert chirurg Dennis Goossens plastisch chirurgische ingrepen uit op de locaties: de Victoriakliniek en de Zorgboulevaart. 

Plastisch chirurg

Kiest u voor een plastisch chirurgische behandeling bij Zeelandcare? Onze plastisch chirurgen voeren de behandelingen uit met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Bij Zeelandcare kunt u terecht voor verschillende plastische behandelingen. Denk hierbij aan een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie en nog veel meer. Onze plastisch chirurgen hebben ieder een gebied van expertise. Kijk naar de beschrijving van de plastisch chirurgen om te zien op welk gebied hij of zij uitblinkt.