D.S.J.W. Meij

Plastisch chirurg

Score
Bekijk beoordelingen

Denise Meij

Plastisch chirurg Denise Meij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen en specialiseerde zich tot algemeen chirurg in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en het Sint-Elisabethziekenhuis in Turnhout (België). Dokter Meij volgde haar specialisatie tot plastisch chirurg in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en het MMC in Veldhoven. Op het gebied van neusreconstructies deed Meij ervaring op bij dr. Menick in Tucson (USA).

De aandachtsgebieden van Denise Meij zijn: reconstructie van het gelaat na huidkanker, borstcorrecties, Botox®-behandelingen, rimpelbehandelingen met injectables, gelaatschirurgie en genitale chirurgie. Denise Meij is sinds 2013 werkzaam als plastisch chirurg bij Zeelandcare. Ze werkt op de locaties het MWCZ en de Victoriakliniek. 

Plastisch chirurg

Kiest u voor een plastisch chirurgische behandeling bij Zeelandcare? Onze plastisch chirurgen voeren de behandelingen uit met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Bij Zeelandcare kunt u terecht voor verschillende plastische behandelingen. Denk hierbij aan een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie en nog veel meer. Onze plastisch chirurgen hebben ieder een gebied van expertise. Kijk naar de beschrijving van de plastisch chirurgen om te zien op welk gebied hij of zij uitblinkt.