H.P. van Not

Plastisch chirurg

Score
Bekijk beoordelingen

H.P. van Not

Plastisch Chirurg Hans Pieter van Not studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Na zijn artsexmen vervulde Van Not diensttijd bij de Koninklijke Marine als Luitenant ter Zee Arts en in andere functies, waaronder het Korps Mariniers in Noorwegen.  Van Not genoot zijn specialisatie in het Leyenburg ziekenhuis in Den Haag. Hij specialiseerde zich tot plastisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam en hedendaags in het Erasmus MC. 

Hans Pieter van Not heeft als aandachtsgebieden de rimpelbehandeling met injectables, gelaat- en halschirurgie, neuscorrecties, borstcorrecties, liposculptuur en genitaalcorrecties. 

In 1999 startte hij samen met een beroepsgenoot de privékliniek MedCentric op. Dit deed hij naast zijn werkzaamheden in de reguliere ziekenhuizen van Zeeland. In deze ziekenhuizen heeft hij als aandachtsgebieden handchirurgie (traumatologie en vingergewrichtimplantaten) en borstcorrecties. H.P. van Not is werkzaam als plastisch chirurg in de Victoriakliniek en het MWCZ. Hij heeft bijzondere aandacht voor rimpelbehandeling met injectables, gelaat- en halschirurgie, neuscorrecties, borstcorrecties, liposculptuur en genitaalcorrecties. 

Plastisch chirurg

Kiest u voor een plastisch chirurgische behandeling bij Zeelandcare? Onze plastisch chirurgen voeren de behandelingen uit met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Bij Zeelandcare kunt u terecht voor verschillende plastische behandelingen. Denk hierbij aan een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie en nog veel meer. Onze plastisch chirurgen hebben ieder een gebied van expertise. Kijk naar de beschrijving van de plastisch chirurgen om te zien op welk gebied hij of zij uitblinkt.