M. Annema

Huidtherapeut

Score
Bekijk beoordelingen

Mariette Annema

Huidtherapeut Mariette Annema heeft een ruime ervaring in de huid- en lasertherapie. Ze bezoekt jaarlijks alle vooraanstaande congressen en beurzen op het gebied van lasertherapie. Zo blijft ze altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Mariette is inmiddels zo gespecialiseerd in lasers, dat ze in binnen- en zelfs buitenland regelmatig wordt uitgenodigd om nieuwe laserapparatuur te testen. Mariette richtte in 2004 haar eigen bedrijf op. Sinds de zomer van 2014 is ze verbonden aan Zeelandcare. Hier behandelt ze de huid met behulp van lasertherapie.

Mariette heeft een grote affiniteit voor lasers. "Het is bijna een soort uit de hand gelopen hobby. Ik wil iemand het best mogelijke resultaat bieden. Hierdoor ben ik steeds meer lasers gaan kopen, zodat ik de huid op alle golflengtes kan behandelen. Ik zet voor mezelf een hoge standaard qua kwaliteit en wil deze graag waarborgen."

Mariette Annema, huidtherapeut

Huidtherapeut

Een huidtherapeut behandelt de zieke of beschadigde huid. Bij Zeelandcare wordt u geholpen door een zeer ervaren team van huidtherapeuten. Het huidtherapieteam van Mariette Annema is verbonden aan diverse grote ziekenhuizen door heel Nederland. Bij Zeelandcare vindt u alle behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De huidtherapeuten bij Zeelandcare behandelen aandoeningen zoals acne(littekens), couperose, rosacea, wijnvlekken en nog veel meer. De huidtherapeut maakt hiervoor gebruik van lasertherapie. Dit is een toegankelijke, doelgerichte en vaak pijnloze manier om huidproblemen aan te pakken.