Huidtherapie

Score
Bekijk beoordelingen

Huidtherapie kan een oplossing bieden voor klachten die veroorzaakt worden door een zieke of beschadigde huid. Zeelandcare biedt alle behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verhelpen van huidaandoeningen en het egaliseren van de huid. Problemen die regelmatig voorkomen zijn acne, littekens, vochtophoping, rode adertjes in het gezicht en overbeharing. Huidtherapie biedt vaak een goede oplossing om deze problemen te verminderen of verhelpen.

In een eerste consult bespreekt u altijd samen met de huidtherapeut uw probleem. Zij kijkt vervolgens welke mogelijkheden er zijn om uw huid te verbeteren en hoe groot de kans op verbetering is. Het team van Mariette Annema staat bekend om hun oprechtheid. Mocht huidtherapie niet de beste oplossing bieden, dan geven zij dit aan. Zo bent u verzekerd dat u altijd de juiste behandeling krijgt.

"Ons doel is het verhelpen van een huidprobleem met de beste behandelmethode. Wij werken binnen Zeelandcare nauw samen met plastisch chirurgen en dermatologen. Samen doen wij ons uiterste best om het gewenste resultaat te bereiken."

Huidtherapie bij Zeelandcare

Uw huid wordt bij ons behandeld met behulp van lasertherapie. Voor deze huidtherapeutische behandelingen beschikt Zeelandcare over het meest uitgebreide platform voor laser- en lichtbehandelingen. Lasertherapie is een uiterst doelmatige en laagdrempelige methode voor het behandelen van problemen als couperose, pigmentvlekken en huidveroudering. Bij Zeelandcare wordt uw huid behandeld door het huidtherapieteam van Mariette Annema. Zij zijn verbonden aan diverse grote ziekenhuizen door heel Nederland. Onze huidtherapeuten beschikken over alle mogelijke laserapparatuur om u het beste resultaat te bieden.

Garantie van kwaliteit

Mariette Annema en haar team zijn, dankzij hun werk in veel verschillende grote ziekenhuizen en praktijken door heel Nederland, zeer ervaren. Bovendien is het complete team HBO-gediplomeerd, kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten. Naast deze registraties is het team vaak aanwezig op binnen- en buitenlandse congressen om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en zelfs laserapparatuur uit te testen. Daarbij werkt het huidtherapieteam bij Zeelandcare volgens de richtlijnen van het ZKN-Keurmerk.

Heeft u uw huid altijd al willen laten behandelen? Twijfelt u over een huidprobleem of wilt u gewoon graag meer weten over uw huid? Maak hier een afspraak voor een huidconsult.

Maak kennis met uw specialist