Acnetherapie

Heeft u last van acné, of jeugdpuistjes? Deze aandoening van de talgklieren is een huidprobleem dat veel voorkomt. Vaak hebben jongeren last van acné, maar de aandoening komt ook op latere leeftijd voor. De puistjes zijn meestal actief op gezicht, borst en rug.

Wat kan onze huidtherapeut voor u doen?

Tegenwoordig zijn er voor acné meer oplossingen dan het gebruik van zware medicijnen. Onze huidtherapeut biedt een behandelmethode die veel minder belastend is. Bij Zeelandcare behandelt de huidtherapeut acné met Photo Dynamisch Therapie (PDT). Acné wordt veroorzaakt door bacteriën die zich nestelen in de talgklieren, waardoor er ontstekingen ontstaan. Met de PDT methode wordt de overmatige bacterie groei geremd door een speciale lamp.

Resultaat behandeling acné

Veel patiënten ervaren binnen een korte behandeltijd een aanzienlijke vermindering van acné. Bovendien zijn de behandelingen pijnloos. Tijdens het intake gesprek krijgt u te horen hoeveel behandelingen er bij u nodig zijn om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Meer informatie over acné of lasertherapie

Wilt u meer weten over een acnébehandeling met lasertherapie? Dan kunt u contact opnemen met ons patiënt contact centrum via het telefoonnummer 088-1901901 (lokaaltarief) of mailadres info@zeelandcare.com.