Huidverjonging

Stoort u zich aan uw rimpels of littekens? eMatrix is op het gebied van huidtherapie dé methode om uw huid te verjongen. Deze behandeling wordt gebruikt bij: rimpels, huidverslapping, littekens, acnelittekens, bruine en rood/roze kleurverschillen, zonbeschadiging en huidoneffenheden zoals grove poriën.

Hoe werkt de huidverjonging?

De huidtherapeute brengt met de eMatrix op een veilige manier een natuurlijk huidvernieuwingsproces op gang. Dit gebeurt zonder de opperhuid ernstig te beschadigen. De eMatrix maakt hele kleine gaatjes in uw bovenste huidlaag. De onderste huidlaag maakt hierdoor nieuw bindweefsel aan, waardoor een sterkere en elastischere huid ontstaat. Ook stimuleert deze behandeling de aanmaak van collageen, wat leidt tot een stevigere en strakkere huid. 

Wanneer ziet u resultaat?

Bij eMatrix adviseert onze huidtherapeut altijd minimaal 3 behandelingen met een interval van 4 weken. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van uw huidconditie, de indicatie waarvoor u wordt behandeld en de gewenste intensiteit van de behandeling. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, stelt de huidtherapeute vast in het eerste consult.

Nazorg eMatrix

De eMatrix behandeling kent geen vervelende herstelperiodes. Dit komt doordat radio frequente energie de oppervlakte van uw huid niet tot nauwelijks beschadigt. Ook mag u vrijwel meteen weer make-up gebruiken. eMatrix is technisch gezien geen laserbehandeling en hierdoor dus ook geschikt voor een getinte huid. Het voordeel hiervan is dat onze huidtherapeut u ook kan behandelen in de zomer. Bij veel laserbehandelingen moet u de zon vier weken voor en na de behandeling vermijden. Bij de eMatrix behandeling hoeft dit slechts 1 tot 5 dagen, afhankelijk van hoe snel de huid is hersteld.

Meer informatie over de huidverjonging met eMatrix

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van huidverjonging met behulp van de eMatrix? Dan kunt u contact opnemen met ons patiënt contact centrum via het telefoonnummer 088-1901901 (lokaaltarief) of mailadres info@zeelandcare.com