Kaakchirurgie beoordelingen

Ingezonden door: Niet openbaarIngezonden op: 22-04-2019

"Aan de hand van de röntgenbeelden een zeer goede uitleg van de chirurg wat het probleem is. (De mogelijke behandeling was mij reeds bekend) Omdat er nu twee wortelpunten behandeld moesten worden (waarvan een lastige) en ik graag de kies wilde behouden is duidelijk gesproken over de kans op succes.
In overleg met de chirurg is besloten om over te gaan op de wortelpuntbehandelingen welke naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd.
De pijnstilling was perfect, chirurg en assistentes zeer vriendelijk en echt aandacht voor de patiënt. Goede voorlichting en adviezen hoe te handelen na de ingreep.
"

Lees verder

Ingezonden door: Niet openbaarIngezonden op: 21-04-2019

"goede behandeling .en prima gerust gestelt"

Lees verder

Ingezonden door: Sandra Vader — Ingezonden op: 20-04-2019

"Een zeer vriendelijk ontvangst. Fantastische chirurg die de tijd nam en ruim voldoende uitleg gaf. De behandeling verliep soepel. "

Lees verder

Ingezonden door: Niet openbaarIngezonden op: 19-04-2019

"Goede informatievoorziening aan mij als patiënt waardoor ik goed wist waar ik aan toe was en de behandeling goed kon ondergaan. Er was oprechte aandacht en ruimte voor vragen.
Deze specialist en assistenten kwamen op mij heel bekwaam over, wat ervoor zorgt dat ik een erg positieve ervaring had. Ik beveel ZeelandCare en de specialist die mij behandeld heeft, absoluut aan aan anderen. "

Lees verder

Ingezonden door: Janneke Beeke — Ingezonden op: 18-04-2019

"Mijn dochter kwam voor het verwijderen van een tandje. Door de zeer betrokken medewerkers werd de ingreep een stuk minder heftig. Ze werd gerustgesteld! Ze mocht kiezen of ze wel of niet wilde weten wat ze gingen doen. Het was niet zo lekker, maar het viel alles mee! Dank je wel!"

Lees verder

Pagina's