Mooier

Score
Bekijk beoordelingen

Denkt u erover na om iets aan uw uiterlijk te verbeteren? Er weer uitgeslapen uitzien, iets dat u al voor een lange tijd stoort laten corrigeren of er weer zo jong uitzien als u zich voelt? Zeelandcare mooier biedt alle mogelijke behandelingen op het gebied van cosmetiek. Van therapeutische en laagdrempelige behandelingen met lasertherapie tot meer ingrijpende correcties door de plastisch chirurg. Juist omdat u bij ons specialisten en kennis vanuit verschillende disciplines in één kliniek vindt, weet u zeker dat u door de juiste persoon geholpen wordt.  Ons team werkt nauw samen om u de beste oplossing te kunnen bieden. Gun jezelf een mooiere uitstraling!

Een betere en egale huid?

Uw huid bepaalt een belangrijk deel van uw uitstraling en is tegelijkertijd zeer kwetsbaar. U kunt altijd al een moeilijke huid hebben gehad, maar ook de zon kan schade aan hebben gebracht. Bij Zeelandcare wordt u geholpen door een zeer ervaren team van huidtherapeuten. Zij werken voornamelijk met lasertherapie om de huid te verbeteren en egaliseren. Lees meer over het bereiken van een betere en egale huid.

Er weer fris en uitgeslapen uitzien?

Wij horen vaak van onze cliënten dat ze er moe uitzien, terwijl ze dat niet zijn.  Ons leven wordt steeds drukker en dat blijft niet altijd onopgemerkt in ons gezicht. Ook  raakt met het ouder worden het gezicht volume en stevigheid kwijt. Lijntjes onder de ogen, fronsrimpels, donkere wallen, kraaienpootjes of een hangend gebied onder de ogen zijn tekenen van veroudering. Behandeling hiervoor is vaak niet-chirurgisch en kent een korte hersteltijd. Lees meer over er weer fris, uitgeslapen en jong uitzien.

Betere verhoudingen in het gezicht?

U kunt zich al jaren storen aan een bepaalde verhouding in uw gezicht. Een te grote neus, hangende oogleden of te smalle lippen. Waarschijnlijk heeft u al vaak gedacht aan een correctie, maar houdt iets u nog tegen. Wat mooi en mooier is, is voor iedere persoon anders. Bij Zeelandcare mooier zullen onze plastisch chirurgen eerst met u in gesprek gaan om te weten te komen wat uw wensen en behoeften zijn. Hij of zij zal daarna de mogelijkheden uitleggen. Ook kunt u hierbij rekenen op een eerlijk advies. Vervolgens kunt u nadenken of u dit advies daadwerkelijk wilt opvolgen. Lees meer over betere verhoudingen in het gezicht.

Uw figuur corrigeren?

Volgens sommigen voelen we ons zelfverzekerder en stralen we meer zelfvertrouwen uit naarmate we ons beter in ons vel voelen. We merken dan ook dat onze cliënten vaak al jaren na denken over een correctie. Maar toch is de drempel hoog om daadwerkelijk iets te laten corrigeren. Wat mooi en mooier is, is voor iedere persoon anders. Bij Zeelandcare mooier zullen onze plastisch chirurgen eerst met u in gesprek gaan om te weten te komen wat uw wensen en behoeften zijn. Hij of zij zal daarna de mogelijkheden uitleggen. Ook kunt u hierbij rekenen op een eerlijk advies. Vervolgens kunt u nadenken of u dit advies daadwerkelijk wilt opvolgen. Lees meer over correcties van figuur en lichaam.