Plastische chirurgie

Score
Bekijk beoordelingen

Overweegt u een plastisch chirurgische ingreep? Plastische chirurgie kan ertoe leiden dat een deel van uw lichaam beter gaat functioneren of er mooier uit gaat zien. Denkt u misschien aan een gezichtsverjonging, borstvergroting, ooglidcorrectie of een andere plastisch chirurgische behandeling? Zeelandcare biedt een groot aantal behandelingen op het gebied van plastische chirurgie.

Vijf vragen die u moet stellen

Als u plastische chirurgie overweegt, is het belangrijk dat u uzelf goed informeert. Vijf vragen zijn belangrijk om aan de plastisch chirurg te stellen die u gaat behandelen.

1

Welke producten gebruikt u en waarom?
Als het gaat om kwaliteit zijn niet alle producten die voor plastische chirurgie worden gebruikt gelijk. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in de verschillen van producten. Informeer bij uw plastisch chirurg welke producten hij of zij gebruikt en waarom.

2

Is het product uitvoerig getest en onderzocht?
Producten die voor plastische chirurgie worden gebruikt, moeten wetenschappelijk ondersteund zijn en hun goede werking bewezen hebben. Zorg er dus voor dat u vraagt naar de gegevens waaruit de veiligheid en de doeltreffendheid van het product blijkt.

3

Kunt u de fabrikant van het product vertrouwen en waarom?
U wilt uitsluitend het beste voor uw lichaam. Lees meer over de geschiedenis, de kwaliteit en de reputatie van het bedrijf dat het product vervaardigt.

4

Hoe vaak wordt het product wereldwijd gebruikt?
Vertrouwen is gebaseerd op kennis en ervaring. Kom meer te weten over het productgebruik door ervaringen van patiënten en plastisch chirurgen wereldwijd.

5

Hoe tevreden zijn andere patiënten met de resultaten?
Om het product te krijgen dat het beste aansluit op uw behoeften, kunt u uitleggen wat u wilt bereiken en vragen of u resultaten bij andere patiënten kunt zien.

Onze plastisch chirurgen

Bij Zeelandcare werken ervaren plastisch chirurgen die de behandelingen met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor én na de behandeling uitvoeren. Al onze plastisch chirurgen zijn naast hun werk bij Zeelandcare ook werkzaam in de Zeeuwse ziekenhuizen. Zij zijn overtuigd van de kwaliteit van de producten waarmee zij werken. Deze zijn wetenschappelijk ondersteund en de kwaliteit van al onze producten is bewezen door jarenlang gebruik en goede resultaten. Wij werken samen met Allergan voor borstprothesen en injectables. Bij Zeelandcare bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige zorg.