Plastische chirurgie beoordelingen

Ingezonden door: Niet openbaarIngezonden op: 19-11-2018

"mijn ervaring is . een goed intake gesprek . goed en vriendelijk behandeld. Er heerst een algehele rust, wat ik als heel prettig heb ervaren. "

Lees verder

Ingezonden door: Roswita Leuchter — Ingezonden op: 07-11-2018

"Ik ben snel en deskundig geholpen en de nazorg was goed. Goed en duidelijk ingelicht over de ingreep en wat ernaar moet gebeuren. Korte wachtlijst. Ik zal Zeelandcare en zeker dr. Meij aanbevelen."

Lees verder

Ingezonden door: Niet openbaarIngezonden op: 26-10-2018

"Alles is heel goed verlopen. Wel 2x een oogontsteking gehad tijdens herstelperiode.
Hersteltijd wanneer je echt weer toonbaar bent duurt wel iets langer dan beschreven in de informatie.
Achteraf vond ik het een behoorlijke ingreep. Zou het echter zo weer opnieuw doen. Tevreden met het resultaat."

Lees verder

Ingezonden door: Tonny Sodhi -Meulman — Ingezonden op: 23-10-2018

"Er ging heelveel rust uit van de behandelende arts, hetgeen mij vertrouwen gaf , ben dan ook heel fijn geholpen en het resultaat staat. Zo,n groot verschil met eersten heb nu weer ogen die gezien mogen worden.
TROTS en super blij."

Lees verder

Ingezonden door: N.J.D. Scheurwater — Ingezonden op: 21-09-2018

"Al mijn lof naar dhr. van Not nogmaals.
Ik ben zeer tevreden over de operatie, het resultaat nu een half jaar later is geweldig en bij deze dokter voel je je gewoon gelijk vertrouwd en op je gemak. Hij is heel vriendelijk en rustig, legt alles goed uit echt helemaal niets negatiefs te melden. Wat me ook nog bijbleef van de operatie zijn de vriendelijke mensen van het ziekenhuis. Met de mevrouw die de anesthesie deed en de hartplakkers aansloot nog een heel leuk gesprek mee gehad, ze stelde me echt op mijn gemak, want ik was echt zenuwachtig. Dat doet echt zoveel als er gewoon vriendelijke rustige mensen om je heen zijn op zo'n moment. Dus nogmaals allemaal heel erg bedankt!!!"

Lees verder

Pagina's